immolink


Wie zijn wij?

Immolink is “de link tussen koper en verkoper”

Immolink is al meer dan 25 jaar een gevestigde waarde op de immobiliën markt in Antwerpen. Immolink staat volledig ten dienste van haar klanten en dit met de beste service en begeleiding.

Het team bestaat uit professionele medewerkers met de nodige ervaring en een persoonlijke dienstverlening.  Het kantoor is gevestigd te Deurne en heeft gedurende de vele jaren een aanzienlijk klantenbestand opgebouwd. 

Wenst u te kopen of te verkopen dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Hebt u vragen over de aankoop /verkoop van uw eigendom mag u ons steeds contacteren.

De voordelen van Immolink

  • Gratis Schatting van uw pand
  • Strategisch gelegen kantoor, met ruime etalage
  • Grote database met zoekende kopers
  • No cure, no pay: Wanneer we er niet in slagen om uw huis te verkopen dan hoeft u ons uiteraard geen commissie te betalen
  • Gebruik van moderne media, internet en Q-R code, Deze Week & de zondag

De voordelen van een BIV erkende vastgoedmakelaar


Schatting van uw eigendom
Het sterkste punt van uw makelaar is onmiskenbaar zijn ervaring. Hij zal snel de commerciële waarde en de haalbaarheid van uw verwachtingen kunnen inschatten. Verschillende zaken zoals de opkomst of neergang van een buurt of wijk en andere veranderlijke factoren zijn voor uzelf als eigenaar of bewoner om emotionele redenen soms moeilijk in te schatten. Uw vastgoedmakelaar kan terugvallen op zijn jarenlange ervaring en uw pand inschatten zoals het is, los van emotionele factoren. Hij is op de hoogte van de verkoopwaarde en eventuele verhuurwaarde zodat een pand na zijn schatting sneller en aan haalbare voorwaarden op de markt gebracht kan worden. Aangezien uw vastgoedmakelaar zijn inkomsten haalt uit de verkoop van uw pand zal hij altijd een maximale prijs en snelle afhandeling nastreven.  

Het verkoopsproces
Uw vastgoedmakelaar zal alle vereiste actie ondernemen en in uw plaats alle benodigde stappen zetten. Hij blijft permanent beschikbaar en zal u op regelmatige tijdstippen een stand van zaken geven. Uw vastgoedmakelaar zal uw eigendom via een netwerk van contacten snel en gericht aan de juiste doelgroep voorstellen en deze doelgroep kunnen bewerken. Tijdens plaatsbezoeken aan andere woningen zal hij ook uw woning onder de aandacht kunnen brengen van een zo groot mogelijk aantal potentiële kopers. De beschikbaarheid van uw vastgoedmakelaar is stukken groter dan deze van de eigenaar. De vele telefoons, e-mails en personen die onverwacht aan de deur bellen en in uw huis binnenkomen zal u al snel als zeer storend gaan ervaren. Uw vastgoedmakelaar werkt deze zaken met een glimlach af, en is altijd beschikbaar, terwijl u zich bezig kan houden met uw gezin, uw werk en vrijetijdsbesteding. Wanneer uw vastgoedmakelaar een bod ontvangt kan hij laten zien dat een professionele onderhandelaar een stevige meerwaarde geeft in een verkoopsproces. Hij zal tegen een te laag bod beter opgewassen zijn en steviger kunnen argumenteren. Zonder die ervaring is de kans groot dat u als eigenaar een veelbelovende onderhandeling vroegtijdig afbreekt. Uw vastgoedmakelaar zal de interessante partijen snel van de oninteressante kunnen scheiden aan de hand van factoren als budget en andere. Hierdoor worden onnodige verplaatsingen en veelvuldige plaatsbezoeken door de verkeerde doelgroep vermeden. Wellicht had u zich deze moeten getroosten wanneer u de verkoop van uw eigendom zelf wil waarnemen.  

Afwikkeling van het verkoopsdossier
Elke vastgoedtransactie brengt flink wat kleine lettertjes met zich mee. Door zijn jarenlange ervaring weet uw vastgoedmakelaar exact waarop hij moet letten. Uiteraard zal hij u ook bijstaan bij de contacten tussen banken en notarissen.  

Wat kost een vastgoedmakelaar
In ruil voor zijn diensten vraagt uw vastgoedmakelaar een honorarium. Dat bestaat uit een vooraf afgesproken commissie op de verkoop, die u pas moet betalen als de transactie succesvol is verlopen. Op die manier komt u altijd voordelig uit, immers zal u aan de vastgoedmakelaar geen commissie verschuldigd zijn wanneer hij er niet in slaagt uw woning te verkopen. De te betalen commissie ligt vaak onder de kosten die u als particulier maakt. U zal immers alles betreffende de specifieke wettelijke vereisten zelf in orde moeten brengen, zelf mensen dienen aan te stellen en zelf een verkoopsdossier moeten opmaken. Daarnaast zal u zich genoodzaakt zien tot vele nutteloze verplaatsingen om de woning te laten bezichtigen. Uw vastgoedmakelaar zal ook sneller kunnen doorgronden of de kandidaat koper te goeder trouw is en wel over de nodige fondsen kan beschikken om uw woning aan te kopen. 

Adres
Immolink
Ter Heydelaan 197
2100 Antwerpen - Deurne

Openingstijden
Ma - do: 9.00u -17.30u
Vr: 9.00u - 16.00u
Za: 10.00u - 12.00u
(behalve juli en augustus)